úterý 14. února 2012

Nokia C5-03: Skvělý mobil za fantastickou cenu

Nokia je královnou mezi výrobci mobilní telefonů. Tato věta platí už více než 10 let a dost možná ještě dlouho platit bude. V této recenzi si představíme další kousek z její rozsáhlé a bohaté nabídky mobilních telefonů, ze který si svůj telefon vybere snad každý uživatel. Následující řádky budou totiž pojednávat o mobilním telefonu Nokia C5-03.

Smartphone Nokia C5-03 má snad vše, co by správný chytrý telefon měl mít. Má LCD dotykový displej o velikosti 3,2 palce, je osazena RAM pamětí o velikosti 128 MB a snímky můžete zachytávat díky fotoaparátu o rozlišení 5 MP. Pokud patříte mezi ty, kteří na svém smartphone rádi surfují na internetu, pak Vás jistě potěší, že internetový prohlížeč na Nokia C5-03 podporuje Adobe Flash stejně jako Javu. Technologie Flash se využívá nejčastěji pro různé přehrávače videí, hudby, obrázkové galerie apod.

Kromě celé řady výhod má ale i Nokia C5-03 pár vad na kráse. Mezi tu hlavní patří to, že je dodávána s operačním systémem Symbian S60, který, co si budeme vykládat, rozhodně nepatří mezi ty nejmodernější. Další chybičkou, kterou bychom Nokii C5-03 vytknuli je absence blesku.

Menších nedodělků by se možná našlo více, každopádně se jedná o povedený a relativně dobře vybavený mobil, který se prodává za téměř směšnou cenu. Dá se totiž sehnat za částku okolo 3 000 Kč, což je velmi férová cena.

1 komentář:

  1. Vlastním tento mobil a až na verzi symbianu jsem s ním nanejvíš spokojen. Je velmi praktický a jak se zde píše, také velmi levný.

    OdpovědětVymazat